Patrick Lens

Retraite

Van 22 tot 27 juli in bezinningshuis 'Ter Dennen'  Westmalle. Spreker: priester Patrick Lens

'HOE CHARISMATISCH LEVEN'

Lees meer...

Over KCV

holy spirit rome praisingDe Katholieke Charismatische Vernieuwing is een stroming binnen de Katholieke kerk met bijzondere aandacht en openheid voor de heilige Geest: Gods aanwezigheid in ons en met ons.

Lees meer...

Bisschoppen en religieuze bewegingen versterken samenwerking

(bron Kerknet)

De Congregatie voor Geloofsleer roept op tot wederzijdse waardering en samenwerking met nieuwe bewegingen, die een voortrekkersrol moeten vervullen.

Lees meer...

God prijzen - een getuigenis

lofzangEr schuilt een geweldige kracht in het loven en prijzen van God in alle omstandigheden.

Lees meer...

Jezus is Heer - een getuigenis

img 11290620361304Als jong meisje had ik vol enthousiasme mijn leven aan de Heer gewijd. In de jaren 60 kwam mijn geloof op losse schroeven te staan, mede door de theorieën van moderne theologen.

Lees meer...

Een volk van lofprijzing - een getuigenis

bidden 300x200Toen mij gevraagd werd een kort getuigenis te geven over lofprijzing, herinnerde ik mij spontaan een ‘woord’ dat we kregen tijdens de eerste vijfdaagse in Hoogstraten, nu meer dan 21 jaar geleden. Dat woord luidde: ‘In de stilte spreek Ik tot uw hart, maar in de lofprijzing ben Ik zegenend en genezend aanwezig’.

Lees meer...

Bidden om genezing - een getuigenis

bidden handenMaandelijks is er in onze gebedsgroep ‘Gratia’ in Waarschoot een genezingsavond.
Ik was die dag heel druk bezig geweest en ik had geen tijd gevonden (of gemaakt) om de avond in gebed voor te bereiden. Ik ben dan ‘zomaar’ gegaan...

Lees meer...

Gezonden... - een getuigenis

oesterreich wandernOnlangs hebben wij met twee onze toewijding gedaan in de gemeenschap Eik van Mamre. Iedere maand zijn we met zussen en broers een weekend samen, het is elke keer een vreugdevolle belevenis!

Lees meer...